Zwitscherbox

De Zwitscherbox brengt de natuur bij u in huis. Dit grappige,cartoonesk vormgegeven huisje is uitgerust met een bewegingssensor. Wanneer u langs de Zwitscherbox loopt, wordt de ruimte 100 seconden lang gevuld met vrolijk fluitende vogeltjes! In het onderstaande filmpje hoort u het geluid van onze Zwitscherbox.

De Zwitscherbox is tot stand gekomen door een samenwerking van het bedrijf Relaxound van Philipp Störring en ontwerpbureau ///Able – van Dennis N. Clasen.

Het geheim achter de Zwitscherbox is een bewegingssensor. Deze registreert bewegingen registreert. Zodra de sensor wordt geactiveerd, beginnen allerlei vogeltjes vrolijk te fluiten. Buitengewoon rustgevend voor huis of kantoor, hilarisch op bijvoorbeeld het toilet. Wanneer de sensor geen bewegingen meer detecteert zal het huisje na 100 seconden langzaam stoppen met fluiten. Met een volumeregelaar kunt u de zelf bepalen met welk volume de vogeltjes fluiten. Wilt u even stilte in huis? De volumeregelaar biedt ook de optie om het geluid uit te zetten.

De Zwitscherbox werkt op drie AA batterijen. Het huisje heeft naast de platte onderzijde ook een ophanghaakje geïntegreerd in de rug. Hierdoor kan het vogelhuisje gemakkelijk overal neergezet of opgehangen worden. Het materiaal van de Zwitscherbox is gekleurd acrylaat, ook wel bekend als plexiglas. De voorkant van het huisje is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en groen. De voorkant van het huisje is ook leverbaar in de houtsoorten walnoot en kersen.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt met onze Zwitscherbox? Deze is te bestellen via onze uitgebreide webshop. En natuurlijk te zien en te horen in onze winkel in Delft. Onze interieur accessoires collectie wordt zorgvuldig door ons team samengesteld. Vaak ontdekken we deze bijzondere designitems op de presentaties van jonge ontwerpers. Voor deze presentatie bezoeken we alle grote en kleine beurzen in binnen en buitenland.

Heeft u vragen? Neem gerust telefonisch contact op met ons team in de winkel 015-2126109 of stel uw vragen via ons contact formulier.