In 3 online stappen naar een gratis interieuradvies in onze winkel.

In 3 online stappen naar een gratis interieuradvies in onze winkel. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om tot een deskundig en verrassend interieuradvies te komen.

Het interieuradvies is een belangrijk onderdeel van Van Waay & Soetekouw. Midden in onze winkel werkt een klein team van interieurarchitecten en stylistes aan de meest uiteenlopende opdrachten. Samen met onze klanten maken we al jarenlang inspirerende woon- en werkinterieurs. Om ons interieuradvies nog toegankelijker te maken, hebben we hiervoor een online stappenplan ontwikkeld. Hiermee is het nog nooit zo eenvoudig geweest om tot een deskundig interieuradvies te komen. In 3 eenvoudige stappen naar een gratis interieuradvies in onze winkel:

1- De basis van al onze interieurontwerpen zijn uw wensen en uw ruimte. In de eerste stap vragen wij u om onze online stylecheck te beantwoorden zodat we een beeld krijgen van uw smaak.

2- In de online vragenlijst vragen wij u om foto`s van uw interieur en plattegronden (of schetsen hiervan) bij te voegen. Deze kunt op een eenvoudige manier in stap 2 bijvoegen.

3- Onze ontwerpers en stylistes gaan voor u aan de slag. Het gratis interieuradvies wordt in onze winkel met u besproken.

In onze Portfolio en op onze Pinterest pagina vindt u aansprekende voorbeelden van recent door ons gerealiseerde interieurs.