Bereikbaarheid & parkeren

Bent u van plan om onze showroom te bezoeken in hartje Delft? Van Waay & Soetekouw bevindt zich in het autoluwe centrum van de sfeervolle, historische stad.

 

Onze winkel is gevestigd in een monumentaal pand in de sfeervolle en historische binnenstad van Delft. In het voormalige boterhuis vindt u 600m2, verspreid over vier verdiepingen, aan designinspiratie van uiteenlopende merken. Ons eigen team van interieurontwerpers heeft elke verdieping met zorg ingericht met vernieuwende en iconische modellen en verlichting van onder andere Foscarini, Montis, Artifort en Moooi.

Komt u met de auto?

Rondom het centrum liggen drie parkeergarages waar altijd plek is:

  • Komt u vanaf de A13? Dan is de parkeergarage Markt het gemakkelijkst te bereiken. Vanaf deze splinternieuwe garage is het 5 minuten lopen naar onze winkel.
  • De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Phoenixgarage. Volg de borden P-route Centrum en later de borden P-Phoenix. Wanneer u op de Phoenixstraat rijdt, vindt u naast het lichtblauwe stads-kantoor de Phoenix-garage. Vanuit de uitgang aan de Oude Delft is het hooguit vijf minuten lopen naar Van Waay & Soetekouw.
  • Een ruime garage is de Zuidpoortgarage. Volg ook hiervoor de borden P-route Centrum tot deze borden overgaan in P-Zuidpoort. Vanaf deze garage is het ca. 5-8 minuten wandelen naar onze winkel.

Meer over het parkeren in Delft>>>

Komt u met het openbaar vervoer?

U wandelt in 5 minuten vanaf het mooie, nieuwe Centraal Station Delft naar onze winkel in het historisch centrum. Er rijden diverse trams en bussen die u veelal in slechts 1 halte vanaf Centraal Station Delft dichtbij onze winkel brengen.

Komt u alleen iets afgeven of ophalen bij Van Waay & Soetekouw? Dan kunt u ook met de auto tot voor onze deur rijden. Om het autovrije gebied in te komen kunt u het beste aan komen rijden vanaf de A13 en de parkeergarage Markt aanhouden. Bent u eenmaal op de Willem Naghelstraat (waaraan deze parkeergarage is gevestigd) dan blijft u deze weg volgen en rijdt u voorbij de parkeergarage de brug over. Blijf rechtdoor rijden, u passeert nu de waarschuwingsborden dat u het autoluwe gebied inrijdt, langs het glazen Delfts Blauwe hart de Markt op. Pas uw snelheid aan aan het voetgangersgebied en rij links langs het oude stadhuis. Hier kunt parkeren. Vermeld uw kenteken aan één van onze medewerkers dan zal deze dit in het parkeersysteem invoeren.