Ontwerpbureau

Het ontwerpbureau is een belangrijk onderdeel van Van Waay & Soetekouw. Midden in onze winkel werkt een klein team van interieurarchitecten en stylistes aan de meest uiteenlopende opdrachten. Dit kan een complete verbouwing of herinrichting van uw woning zijn, maar ook het vinden van de juiste lamp boven uw tafel is voor dit team een uitdaging. Wij staan open voor al uw vragen. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. In dit gesprek leggen wij u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Wij werken met veel passie aan alle soorten interieurs, niet alleen woon-interieurs maar ook werk-interieurs. Ons team heeft een jarenlange ervaring met betrekking tot het creëren van een fijne kantooromgeving en u vindt ook bijzondere winkelinterieurs in onze portfolio.

Naast bijzondere interieurs worden er door het team, onder leiding van Gert Batenburg, ook meubels ontworpen voor diverse toonaangevende fabrikanten in Nederland.

“Onderzoek heeft uitgewezen dat 90% van ons leven zich binnen afspeelt!”

Team Van Waay & Soetekouw

Voor een grote opdracht is het mogelijk een filmpje te maken van het interieuradvies. We tekenen het ontwerp helemaal in 3D en lopen vervolgens door het model. Inclusief meubels, vloeren, raambekleding, karpetten en verlichting. Zo krijgt u een goed beeld van de nieuwe situatie. Voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor bestaande interieurs heeft dit een grote meerwaarde. Uiteraard blijft de kwaliteit van het advies onze grootste bijdrage.

Benieuwd? Neem contact op!