Van Waay & Soetekouw op Object Rotterdam

Van donderdag 1 tot en met zondag 4 juli 2021 presenteert van Waay & Soetekouw zich wederom op OBJECT Rotterdam. De beurs betrekt ook deze editie het architecturale HAKA-gebouw. Tientallen gevestigde namen, bekende designlabels en aanstormende ontwerpers doen mee. De beurs is uitgegroeid tot een designevenement van formaat op unieke Rotterdamse locaties.

Een lang weekend zijn de lege, lichte ruimtes van het HAKA gebouw gevuld met eigentijds design. Verschillende designdisciplines – product, meubel, mode, sieraden, grafisch, architectuur – zijn zorgvuldig samengesteld en designers zijn zelf aanwezig om hun werk toe te lichten. OBJECT Rotterdam staat bekend als springplank voor jong talent en is dé plek om een nieuwe lichting designers te ontdekken.

Woensdag 30 juni is de de beurs exclusief geopend voor genodigden en deelnemers. Vanaf 17 juni verloten wij 8 x 2 vrijkaarten via onze social media kanalen voor deze dag. Houdt hiervoor de berichten op onze Facebook en Instagram pagina in de gaten!

Van Waay & Soetekouw werkt graag met nieuwe, talentvolle ontwerpers. Op OBJECT Rotterdam willen we laten zien hoe ons creatieve team het werk van door ons geselecteerde jonge ontwerpers combineert met het werk van bekende ontwerpers. In een interieur setting laten we de ontwerpen zien van o.a. Verner Panton, Piet Hein Eek, Clair Vos, Marcel Wanders, Achille Castiglioni en Konstantin Grcic. Ook onze groenpartner Decorum werkt weer mee aan de presentatie. Hierboven een indruk van onze stand van vorig jaar.

Tijdlijn-en-tekst-1205