101 Copenhagen

Sinds kort hebben wij verschillende nieuwe eyecatchers in onze winkel staan, namelijk vazen van het Deense merk 101 Copenhagen. Deze prachtige vazen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen en maten. Momenteel is er een uitgebreide collectie van deze vazen te bewonderen in onze showroom.

De vazen van 101 Copenhagen worden gemaakt van keramiek, na dit proces worden verschillende modellen met de hand geglazuurd. Omdat de vazen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zal geen enkele hetzelfde zijn. De vazen zijn zowel op zichzelf als gevuld met mooie droogbloemen een aanwinst voor ieder interieur.

101 Copenhagen

In 2017 werd het bedrijf opgericht in Denemarken door Tommy Hyldahl, later kwamen hier Kristian Sofus Hansen en Nicolaj Nøddesbo bij. 101 CPH probeert Scandinavisch vakmanschap te fuseren met Japanse technieken en materialen. Bij het ontwerpen en maken van de producten houdt het label een koel en neutraal kleurenschema aan voor een rustig en tijdloos uiterlijk.

Naast de eerder genoemde vazen maakt het bedrijf ook lampen, servies, meubels en spiegels. In alle producten van dit label is dezelfde filosofie terug te vinden.

Zoals al eerder vermeld zijn er vele mogelijkheden in vormen, kleuren en maten van de vazen. Aarzel dus vooral niet om hiernaar te vragen bij één van onze medewerkers. We helpen u graag om de ideale samenstelling te vinden.

De collectie in onze winkel wisselt constant. Bovendien worden er soms modellen uitgeleend voor fotoshoots. Het is daarom zinvol om contact met ons op te nemen wanneer u een specifiek model in onze winkel wil komen bekijken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment