Eerstvolgende koopzondag: 3 september!

De zondagsopening bij Van Waay & Soetekouw is een druk bezochte winkeldag. Elke eerste zondag van de maand, met uitzondering van de maanden januari en augustus, is Van Waay & Soetekouw geopend van 12.00-17.00uur. Vaak hebben deze zondagen een thema die het bezoeken van Delft en onze bijzondere winkel extra aantrekkelijk maakt. Volgens het Italiaanse Skyscanner is Delft de leukste (winkel) stad van Nederland. Zij maakten het onderstaande korte filmpje waarin Van Waay & Soetekouw natuurlijk niet ontbreekt. U bent van harte welkom!

Onze winkel is gevestigd in `het Boterhuys`, een fraai monumentaal pand op een van de mooiste plekjes in Delft; de Markt.

Hier krijgt u een goed beeld van het smaakgebied waarin wij ons thuis voelen en waar onze passie ligt. De opstellingen van de interieur settings worden door de interieurarchitecten en stylisten van ons ontwerpbureau zorgvuldig samengesteld en wijzigen regelmatig. Tijdloze designklassiekers worden gecombineerd met de nieuwste ontwerpen van toonaangevende merken. Bijzondere accessoires geven het geheel een kenmerkend Van Waay & Soetekouw karakter.

Het ontwerpbureau is een belangrijk onderdeel van Van Waay & Soetekouw. Midden in onze winkel werkt een klein team aan de meest uiteenlopende opdrachten.Het ontwerpbureau heeft een open en gastvrij karakter, u bent hier van harte welkom met al uw vragen over het interieur.

U kunt ook online woonwinkelen bij Van Waay & Soetekouw. De beroemde designklassiekers van o.a.Charles en Ray Eames, Le Corbusier, Arne Jacobsen en de nieuwste ontwerpen van toonaangevende ontwerpers zoals Tom Dixon, Marcel Wanders en Jasper Morisson zijn nu ook via onze uitgebreide webwinkel te bestellen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.