Solito Mobiles

Nieuw in onze collectie: de met de hand gemaakte mobiles van Solito Mobiles. Met deze speelse, bewegende mobiles creëert u een bijzondere, poëtische sfeer in uw interieur. De mobiles worden gemaakt van aluminium en RVS. Elk onderdeel wordt met de hand beschilderd en afgewerkt met milieuvriendelijk emaille op waterbasis.

De oprichtster van Solito Mobiles begon met het maken van mobiles als hobby, later ging zij er steeds meer maken voor haar vrienden en familie. Zij liet zich niet alleen inspireren door Alexander Calder en Joan Miró maar ook door Malevitch en Bruno Munari. . Stap voor stap ontstond zo het bedrijf tot wat het nu is. De Solito Mobiles worden met de hand vervaardigd in Mallorca, Spanje.

Het team van Solito Mobiles zet graag lokale elementen uit hun landschap (vogels, bomen, tarwe, enz.) om in mobiles en proberen om met de zwevende vormen, die onafhankelijk bewegen, voortdurend nieuwe composities creëren. Hun doel is om enthousiasme voor mobiles bij u op te brengen. Ze zullen zeker een gedurfde visuele impact aan uw ruimte geven!