Van Waay & Soetekouw op Object Rotterdam

Van vrijdag 8 tot en met zondag10 februari 2019 presenteert van Waay & Soetekouw zich op OBJECT Rotterdam. De beurs betrekt deze editie alle verdiepingen van het architecturale HAKA-gebouw tot en met de rooftop. Tientallen gevestigde namen, bekende designlabels en aanstormende ontwerpers doen mee. De beurs is uitgegroeid tot een designevenement van formaat op unieke Rotterdamse locaties.

Een lang weekend zijn de lege, lichte ruimtes van het HAKA gebouw gevuld met eigentijds design. Verschillende designdisciplines – product, meubel, mode, sieraden, grafisch, architectuur – zijn zorgvuldig samengesteld en designers zijn zelf aanwezig om hun werk toe te lichten. OBJECT Rotterdam staat bekend als springplank voor jong talent en is dé plek om een nieuwe lichting designers te ontdekken.

Van Waay & Soetekouw werkt graag met nieuwe, talentvolle ontwerpers. Op OBJECT Rotterdam willen we laten zien hoe ons creatieve team het werk van door ons geselecteerde jonge ontwerpers combineert met het werk van bekende ontwerpers. In een interieur setting laten we de ontwerpen zien van o.a Marike van Heck, Linda Nieuwstad, Dirk van der Kooij, Carole van Dyke, Simone Romanov, Ronan & Erwin Bouroulec, Le Corbusier, Joep van Lieshout, Jamie Hayon, Hella Jongerius en Ingo Maurer. Ook onze groenpartner Decorum werkt mee aan de presentatie.

Wilt u ook naar deze fantastische beurs komen? Dat kan! Wij verloten 10 keer 2 vrijkaarten via onze social media kanalen. Hou hiervoor de berichten op onze Facebook en Instagram pagina in de gaten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment