Nieuw: Develius bank van &Tradition

Nieuw in onze winkel: De Develius bank. Dit model past met zijn strakke vormgeving in vrijwel ieder interieur. En zijn mooie details geven de bank zijn zeer verfijnde karakter. De diverse elementen geven veel mogelijkheden wat betreft zijn opstelling en bekleding. In de licht grijze Kvadrat stof Fiord 151 is de Develius zelfs buitengewoon snel leverbaar. Deze stof wordt ook getoond in onze winkel. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of kom langs in onze winkel in Delft om de Develius uit te proberen.

Develius bank elementen And Tradition

De Develius bank is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Edward van Vliet. Hij studeerde in Eindhoven en Utrecht en opende zijn eigen studio in 1990. Hij staat vooral bekend om de kleurrijke patronen waar hij veel mee werkt. Deze zijn terug te vinden in bijvoorbeeld zijn Milek karpetten voor Bic. Maar ook in de modellen die hij voor het toonaangevende Italiaanse merk Moroso heeft ontworpen.

Develius bank ontwerp Edward van vliet
Detail Develius bank And Tradition

&Tradition brengt oude designklassiekers van onder andere Verner Panton en Kasthol & Fibricius opnieuw op de markt. Deze klassiekers worden gecombineerd met nieuwe ontwerpen van toonaangevende designers zoals Jaime Hayon, Sebastiaan Herkner en Luca Nichetto.

Develius bank in de toonzaal Van Waay & Soetekouw

In onze toonzaal vind u diverse items uit deze nieuwe, veelbelovende collectie. De salontafel Palette van Jaime Hayon, de lampen van Verner Panton en fauteuil Little Petra zijn een mooie aanvulling op de collectie van Van Waay & Soetekouw. Omdat de collectie in onze winkel snel wisselt is het raadzaam om de beschikbaarheid van deze modellen te controleren.

Ontwerper Edward van Vliet
Develius bank And Tradition