Een goede basis in een nieuw jasje

De basis was al goed, maar toe aan een opfrisbeurt.

In het verleden hebben we deze klant al een keer met een nieuw interieur geholpen en nu waren ze toe aan een opfrisbeurt van hun begane grond. In eerste instantie hebben we door middel van schetsen onderzocht of er nog aanleiding was om de indeling te veranderen, omdat de keuken ook aangepakt mocht worden. Maar al snel zagen we dat de indeling goed was en dat we het vooral in de meubels, kleuren en materialen moesten zoeken.

De klant viel voor de Muud bank van Walter Knoll en de Repos fauteuil van Vitra. Er was een sterke voorkeur voor een leren bank en om een mooie balans te houden, kozen we voor de Repos een warme stof uit. Het geheel hoefde niet heel uitgesproken te worden wat betreft kleur, maar een accent kleur was zeker welkom. En daar leent de opvallende Husk fauteuil van B&B Italia zich uitstekend voor.

Om het geheel mooi bij elkaar te brengen, kozen we voor een hoogpolig karpet met verschillende warme tinten van CS Rugs. Om het helemaal af te maken hebben we ook de raambekleding meegenomen in de vorm van gordijnen van Kvadrat en horizontale jaloezieën van Luxaflex.

Ook de keuken is helemaal vernieuwd naar ontwerp van Acheo Delft. Door het lange blok zonder bovenkasten blijft het geheel luchtig en wordt de lengte van de ruimte mooi benadrukt. Doordat er voldoende ruimte overblijft op het aanrecht krijgt de mooie espresso machine een prominente plek. Van de nis aan de andere kant is optimaal gebruik gemaakt door twee hoge kasten met apparatuur te plaatsen en een werkplek te creëren.

“Wat 19 jaar geleden is bedacht is met nieuwe ideeën een hele mooie verfrissende combinatie geworden.

We genieten iedere dag, dank hiervoor!”

Soortgelijke projecten