Appartement Rijswijk

Speels appartement in gerenoveerd kantoorpand

Wooninterieurs

Dit lichte en luxe appartementencomplex is een volledig gerenoveerd kantoorpand op een heerlijk plekje in Rijswijk. Na een zeer succesvol advies dat we voor een eerdere woning hebben mogen maken, wilde de klant graag dat we vanaf het eerste moment meekeken naar onder andere lichtplannen en eventuele aanpassingen in de woning. Daarnaast hebben we ook het advies van de inrichting van de volledige woning mogen maken, waarbij we goed hebben geluisterd naar de wensen van de klant.

Zij wilden een warm en eigentijds interieur waar hun souvenirs van verre reizen prachtig in zouden uitkomen. Om in deze wens te voorzien is er een grote kastenwand van Interlübke ontworpen, waarbij ruimte voor souvenirs, boeken en ook opbergplekken zijn gecreëerd.

Na het afwegen van diverse kleurpaletten zijn we gekomen tot warme materialen in koelere tinten, dit geeft een mooi evenwicht met de houten vloer. De Bundle Sofa van Walter Knoll is

gecombineerd met de Nobby salontafel set. Het karpet was een grote zoektocht, waarbij de klant op een moment verwees naar haar eigen shawl. Het dessin van deze shawl hebben we met aangepaste kleuren verwerkt tot een ontwerp. Het eindresultaat is dit prachtige, volledig met de hand geknoopt karpet van wol en zijde.

De dinerruimte is ingevuld met de bestaande set en uitgebreid met de nikkelkleurige Heracleum hanglamp van Moooi. De keuken van Modulnova is in samenwerking met Acheo Delft gerealiseerd. Ook de slaapkamer is meegenomen in het ontwerp, hier leverden wij een met leer bekleed Mell bed van Interlübke met bijpassende nachtkastjes. De oplaadbare Roxxane Leggera vloerlampen worden regelmatig meegenomen door het gehele appartement.

Ook aan de verlichting en raambekleding in de diverse ruimtes hebben we veel zorg besteed. Zo zijn de gordijnen van Creation Baumann met een wave-plooi geconfectioneerd en hangen aan een vierkante mat nikkel kleurige rails met afstandhouders aan het plafond.