Modern appartement

Speels interieur met bijzondere bank

Wooninterieurs

Dit prachtige nieuwbouw appartement op de derde verdieping, heeft door zijn vele ramen een spectaculair uitzicht. En mede door de bijzondere vorm van de ruimte, vroegen de bewoners ons om advies. Bij het eerste gesprek werd door de opdrachtgevers aangegeven dat ze geen 13 in een dozijn interieur wilden. Het mocht allemaal wel wat spectaculairder en dat was de reden om de samenwerking aan te gaan met het creatieve team van Van Waay & Soetekouw. Blikvanger voor dit interieur werd de Confluences bank van Ligne Roset.

Ons creatieve team combineerde deze bijzondere sofa met het Celestial karpet van Moooi Carpets en de Husk fauteuil van Patricia Urquiola voor B&B Italia. Voor de nodige opbergruimte kozen we voor een mooie opstelling van de FNP kast van Nils Holger Moormann met een schuifdeur zodat niet alles in het zicht is. De salontafels Flint zijn een ontwerp van onze eigenaar Gert Batenburg voor Montis.

De eetkamertafel Base van Arco kreeg een mooie plek onder de Heracleum lamp van Moooi. Voor de overige verlichting kozen we voor de opvallende Falkland vloerlamp van Artemide, de wandspot Visa in de keuken en de plafondspot Tweeter van Deltalight als basis verlichting in de zithoek. Komische noot in dit verlichtingsplan is de Lucellino van Ingo Maurer in de gang.

Tot slot hebben we ook de nodige aandacht besteed aan de raambekleding vanwege de grote raampartijen. Hiervoor kozen we voor een mooie stof van Creation Baumann in een wave plooi. Als zelfs de kat tevreden is met zijn nieuwe thuis, dan zijn wij dat ook!