Roxxane Leggera, draadloze leeslamp.

Hier worden we blij van bij Van Waay & Soetekouw: de Roxxane Leggera draadloze vloerlamp van Nimbus Lighting. Deze strakke, moderne en buitengewoon functionele LED-vloerlamp bevat een oplaadbare accu. Hierdoor kan de Roxxane Leggera overal in het interieur geplaatst worden zonder last te hebben van kabels die over de vloer lopen. Met het gewicht van maar 1.6 kilo en een eye-catching handvat is de lamp zeer gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen. Een innovatie waarvoor wij u graag uitnodigen in onze winkel!

roxxane Leggera draadloze lamp van Nimbus

“With our cableless light, we have created autonomous light sources that represent a quantum leap in the way luminaires are used.” Dietrich Brennenstuhl, Architect – CEO Nimbus SM.

De lamp bevat een buitengewoon handige touchless aan-uit sensor met een dimmer. Wanneer je een vinger kort boven de sensor houdt, gaat hij aan of uit. Als je hem langer boven de sensor houdt, begint de dimmer te werken. De adapter bevat een magnetische oplader die gemakkelijk zonder te bukken in en uit de voet te klikken is. Ook kan er gekozen worden om de lamp op te laden met een USB-C oplader.

De Roxxane Leggera is in verschillende uitvoeringen beschikbaar. U kunt kiezen uit mat zwart, mat wit, mat basaltgrijs, brons en een gelimiteerde neon geel editie.

Bovendien kan dit innovatieve model van Nimbus Lighting uitgebreid worden met een smartphone houder. Deze smartphone houder kan gebruikt worden voor de meeste nieuwe smartphone modellen. Door middel van een USB-ingang is de lamp dan ook te gebruiken als powerbank voor de smartphone. Het bedrijf is erg goed in het vinden van deze slimme oplossingen!

De Roxxane Leggera is o.a. door ons creatieve team toegepast in het interieurontwerp voor https://vanwaayensoetekouw.nl/portfolio/wooninterieurs/met-tuftytime-van-bb-italia/een Delftse Loft.

Roxxane leggera van nimbus
Roxxane Leggera draadloze lamp

Nimbus Lighting is een jong bedrijf gespecialiseerd in vooral moderne, minimalistische en innovatieve LED verlichting. Sinds het jaar 2000 zijn ze echte pioniers op het gebied van LED-technologie. Leuk aan het bedrijf is dat iedere dag, om 10 uur ’s ochtends, alle 160 werknemers met elkaar ontbijten. Assemblage medewerkers, ontwerpers, marketing experts, iedereen zit door elkaar. Ook CEO Dietrich is hier elke ochtend aanwezig. hij is van mening dat dit het bedrijf stimuleert en motiveert.

draadloze roxxane leggera

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment