M-Edelsmeden

Voor de nieuwe winkel van M-Edelsmeden en Design in hartje Delft ontwierpen we een nieuwsgierig makend interieur. Met ruwe, pure en industriële metalen zoals gewalst staal en betonijzer gingen we het contrast aan met hun elegante sieraden. Een lange display wand moet bezoekers nieuwsgierig maken. Deze bijzonder vormgegeven wand met verschillende giethars handen van de Amerikaanse kunstenaar/ontwerper Harry Allen begeleidt voorbijgangers naar binnen. In en om de handen kunnen de sieraden worden geëxposeerd. Het hangende display en opberg meubel onder de wand werd uitgevoerd in GetaCore.

Omdat de open trap naar de werkplaats beneden niet toegankelijk is voor gasten werd hier een betonijzeren kooi met deur omheen ontworpen. Het interieur werd grotendeels op maat gemaakt. Met name de verlichting kreeg veel aandacht, de verstelbare Led spots van Delta Light lichten de sieraden prachtig uit. Boven de tafel kozen we voor een lamp van Ingo Maurer met bladgoud, een materiaal wat prachtig aansluit op de sieraden. de stoelen zijn van MDF Italia. De handen op de wand zijn verkrijgbaar via onze webshop.

“De lange wand met de handen is een idee van het ontwerpteam van Van Waay & Soetekouw en werkt heel erg goed. Het maakt bezoekers nieuwsgierig en ze worden zo op een heel natuurlijke manier onze winkel in begeleid.”

Sylvia Marks, mede-eigenaar M-Edelsmeden.