Hukseflux Delft

Voor het Delftse bedrijf Hukseflux koos ons creatieve team voor een inrichting die naadloos aansluit op het jonge, dynamische karakter van het bedrijf. De lunchruimte in de entree van het kantoor kreeg een terras-achtig karakter met de DSR stoelen van Vitra en tafels van Metaform. In de hoek werd een kleine wachtplek gecreëerd met de Repos fauteuils eveneens van Vitra. De verlichting, de Tolomeo Mega, is van Artemide. In de kleine stilteruimte is gekozen voor hoge Alcova banken van Vitra. Deze worden met elkaar verbonden door een lang, smal karpet van Van Besouw.

In de kleine bespreekruimte is gekozen voor de stoelen DSR van Vitra, tafel van Metaform en een kast van USM Haller. Een rond karpet met een prachtige kiezelstruktuur in levendig rood (Donkersloot karpetten) geeft de ruimte een dynamisch karakter. Ook de grote vergaderruimte werd ingericht met modellen van Vitra: de vergaderstoelen MedaPal staan hier aan de grote vergadertafel MedaMorph. Ook hier is de Tolomeo Mega van Vitra toegepast. De decoratieve garderobe standaard is van Ligne Roset.

“Het team van Van Waay & Soetekouw heeft de uitdagende opdracht om ons motto “taking measurement to the next level” door te voeren in een efficiënte en aangename werkplek met verve uitgevoerd”

Hukseflux Thermal Sensors