Catz International

In nauwe samenwerking met RoosRos Architecten werkte ons creatieve team aan de realisatie van de uitbreiding van Catz International. De kleuren van de specerijen waar dit bedrijf in handelt waren het uitgangspunt voor dit bijzondere interieur ontwerp. In het nieuwe gedeelte kwam o.a. een informele bespreek en ontmoetingsplek en een nieuw directie kantoor. Door het vrolijke kleurgebruik is de ontmoetingsplek een aangename, sympathieke ruimte geworden die veel wordt gebruikt.

Op het karpet van Leoxx staan de Lady fauteuils van Cassina, een ontwerp uit 1951 van Marco Zanuso. De Aim hanglampen van Flos geven het geheel een dynamisch karakter. In de directieruimte is de oer-nederlandese Poldersofa van Hella Jongerius voor Vitra toegepast. Ook dit ontwerp werd in de specerijen kleuren toegepast. Het Moooi karpet verwijst naar het internationale karakter van het bedrijf. Op het karpet staat de Nochugi coffeetable van Vitra.

“Ons nieuwe interieur is het resultaat van een buitengewoon prettige samenwerking tussen Van Waay & Soetekouw, RoosRos Architecten en Catz international. We zijn er zeer content mee en hartstikke trots op .”

Henk Moerman, CEO Catz International