Chisel and Mouse City Scapes

Cityscapes, nieuw in de collectie interieuraccessoires bij van Waay & Soetekouw. De Cityscapes van Studio Chisel & Mouse. Deze buitengewoon decoratieve 3D plattegrond modellen zijn nu exclusief voor Nederland bij ons in de winkel te zien en zijn niets anders dan een juweel voor elk interieur. Door middel van een mix van moderne 3D ontwerp en traditionele productie technieken worden worden de Cityscapes mini plattegronden gemaakt.

cityscape
cityscape

De broers Robert en Gavin Paisley vestigden Chisel & Mouse als klein productie atelier in 2011 in West Sussex in Engeland. Hier worden de modellen in kleine oplages met de hand gemaakt. Een mengsel van gips en giethars wordt in een 3D geprinte mal gegoten. Daarna worden de modellen minitieus met de hand vervolmaakt. Alle modellen van steden zoals Londen, Rome, Venetie, Amsterdam en Parijs meten 30 x 30cm. en worden afgedekt door een transparant perspex vitrine.

cityscape

De 3D CityScape van Chisel & Mouse van bijvoorbeeld Amsterdam is gemaakt op een schaal van 1:5000 en is gecentreerd om het Paleis op de Dam. Alle karakteristieke grachten zoals de Prinsengracht, Herengracht en Keizersgracht zijn goed zichtbaar.

cityscape
cityscape

De 3D CityScape van Chisel & Mouse van Parijs is gemaakt op een schaal van 1:5000 en is gecentreerd om de Arc de Triomphe. De karakteristieke stedenbouwkundige renovatie van Parijs door Georges-Eugène Haussmann in 1852 is hier goed op te zien.

De 3D CityScapes zijn inmiddels niet alleen gewilde decoratieve objecten voor het interieur, veel van onze klanten verzamelen met vel plezier alle steden die ze daadwerkelijk bezocht hebben.

cityscape
cityscape

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment