Bereikbaarheid van Waay & Soetekouw

Van Waay & Soetekouw is goed bereikbaar en bevindt zich midden in het autoluwe centrum van de sfeervolle, historische stad Delft.

Auto

Rondom het centrum liggen drie parkeergarages waar altijd plek is:

  • Komt u vanaf de A13? Dan is de parkeergarage Markt het gemakkelijkst te bereiken. Vanaf deze splinternieuwe garage is het 5 minuten lopen naar onze winkel.
  • De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Phoenixgarage. Volg de borden P-route Centrum en later de borden P-Phoenix. Wanneer u op de Phoenixstraat rijdt, vindt u naast het lichtblauwe stads-kantoor de Phoenix-garage. Vanuit de uitgang aan de Oude Delft is het hooguit vijf minuten lopen naar Van Waay & Soetekouw.
  • Een ruime garage is de Zuidpoortgarage. Volg ook hiervoor de borden P-route Centrum tot deze borden overgaan in P-Zuidpoort. Vanaf deze garage is het ca. 5-8 minuten wandelen naar onze winkel.

Wilt u alleen iets afgeven of ophalen bij Van Waay & Soetekouw? Dan kunt u ook met de auto tot voor onze deur rijden. Om het autovrije gebied in te komen kunt u het beste aan komen rijden vanaf de A13 en de parkeergarage Markt aanhouden. Bent u eenmaal op de Willem Naghelstraat (waaraan deze parkeergarage is gevestigd) dan blijft u deze weg volgen en rijdt u voorbij de parkeergarage de brug over. Blijf rechtdoor rijden, u passeert nu de waarschuwingsborden dat u het autoluwe gebied inrijdt, langs het glazen Delfts Blauwe hart de Markt op. Pas uw snelheid aan aan het voetgangersgebied en rij links langs het oude stadhuis. Hier kunt parkeren. Vermeld uw kenteken aan één van onze medewerkers dan zal deze dit in het parkeersysteem invoeren.

Meer over het parkeren in Delft>>>

Openbaar vervoer

U wandelt in 5 minuten vanaf het mooie, nieuwe Centraal Station Delft naar onze winkel in het historisch centrum. Er rijden diverse trams en bussen die u veelal in slechts 1 halte vanaf Centraal Station Delft dichtbij onze winkel brengen.