Actie: HAL fauteuil van Vitra + GRATIS voetenbank

Dit jaar heeft Vitra aan zijn collectie de HAL fauteuil van Jasper Morrison toegevoegd. En nu hebben wij een aantrekkelijke actie op dit model waarbij u bij bestelling van de fauteuil een gratis voeten bank krijgt!

Wij hebben de HAL fauteuil in onze showroom staan, dus komt u gerust langs om het comfort uit te proberen en alle mogelijkheden te bekijken.

De voetenbank wordt in dezelfde uitvoering geleverd als de fauteuil en deze actie is geldig van 01-11-2022 t/m 31-01-2023.

De creaties van Jasper Morrison worden niet gekenmerkt door een opvallend nieuw of modieus ontwerp, maar zijn veeleer een aangepaste, geperfectioneerde weergave van een vertrouwde standaard. Dat is duidelijk te zien aan de HAL Lounge Chair, die Morrisons herinterpretatie is van de gestoffeerde fauteuil met vier poten en hoge rugleuning. Ondanks zijn compacte afmetingen is de loungestoel bijzonder comfortabel. Hij wordt geleverd met zachte, losse zit- en nekkussens of, indien gewenst, met een geïntegreerd zitkussen.

Dankzij zijn eenvoudige vorm is de HAL Lounge Chair erg veelzijdig. Hij is geschikt voor thuis of in openbare ruimtes en kan alleen, per twee of gegroepeerd gebruikt worden. Ook al gaat het om een vereenvoudigd ontwerp, toch is het niet karakterloos of neutraal: de producten van Jasper Morrison dragen zijn onmiskenbare signatuur. Met zijn ingetogen vormgeving creëert hij ontwerpen die een zekere rust uitstralen, geen modetrends volgen en daardoor jarenlang meegaan. De kracht van het ontwerp wordt in de loop der tijd steeds duidelijker, wanneer andere, meer in het oog springende hedendaagse creaties al lang in de vergetelheid zijn geraakt.