USM Haller inspiratie

Portfolio van geleverde USM Haller composities door Van Waay & Soetekouw

USM Haller is een programma dat al sinds de jaren 60 een uniek concept is. Door het slimme en uitgebreide systeem is het een ideaal programma voor kantoren máár ook zeker voor thuis!

Er zijn veel foto’s te vinden van werkplekken met de configuraties van USM Haller, maar ook voor woonsituaties kijken we graag naar de opties van USM Haller. Het systeem is verkrijgbaar in 14 kleuren en met diverse maatvoeringen. Door het modulaire aspect van dit programma is het ook mogelijk om kasten gemakkelijk te verhuizen en eventueel in uw nieuwe situatie een volledig andere compositie mee te creëren.

Onderstaand een greep uit geleverde meubels, maar laat u zich vooral inspireren en niet beperken hierdoor, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Benieuwd naar alle opties die dit modulaire programma te bieden heeft of wilt u graag uw ideeën uitgewerkt zien? Kom gerust langs in onze woonwinkel Van Waay & Soetekouw in het hartje van Delft of neem telefonisch of per mail contact op om in de winkel of via videobellen een opstelling naar uw wens samen te stellen!

quote

“Bij Van Waay & Soetekouw zijn we fan met een hoofdletter F. We merken dat klanten ook steeds meer mogelijkheden zien in het USM Haller programma en zien vaak mensen terug voor een tweede of zelfs derde kast!”

Soortgelijke projecten