Monumentaal pand Delft

Stijlvolle ruimtes in monumentaal pand in Delft

Wooninterieurs

Naar aanleiding van een geslaagd advies voor de woon- en werkruimte, kregen we de vraag om ook een advies te geven voor de woonkamer en de eetruimte. Met ons team hebben we deze ruimtes uitgewerkt tot verfijnde leefomgevingen en de wensen van de klant hierin meegenomen.

In de eetkamer hebben we een combinatie gemaakt van een met de handgemaakte walnoten tafel van Artisan, in combinatie met heerlijk zittende eetkamerfauteuils van B&B Italia. Hierboven hangt de Crown Plana Major gependeld aan het plafond en deze set is aangekleed met een rond karpet, gemaakt van diverse natuurlijke materialen.

Het Minima kastenprogramma van MDF Italia komt erg mooi uit in deze karakteristieke woning. En de Ro fauteuil is een favoriet plekje om een boek in te lezen, maar ook om de thuiskok te vergezellen.

In de woonkamer hebben we een fijne ontspannen omgeving gecreëerd, waar je je kan terugtrekken, maar ook bezoek kan ontvangen. De Edouard sofa, Husk fauteuil en Harbor Pouffe van B&B Italia zijn in een mooie combinatie aan stoffen afgestemd op het rijke, wollen karpet van Danskina. De salontafelset Scar is een eigen ontwerp van Gert Batenburg voor Metaform. De verlichting van Tonone en Brokis maken het geheel af.

quote

“Na het succesvolle advies van onze werkkamer, hebben we ook de eet- en woonruimtes laten inrichten door het team van Van Waay & Soetekouw!”

Soortgelijke projecten