Woonhuis Apeldoorn

In nauwe samenwerking met SlangenHulsker Architecten ontwierp en realiseerde het creatieve team van Van Waay & Soetekou de inrichting voor dit woonhuis in Apeldoorn. De woning werd volledig verbouwd en de indeling veranderd. Het was onze opdracht om er een echt familiehuis van te maken met warme, natuurlijke materialen en een vriendelijk, zonnig kleurgebruik.

Bijzonder is de XL loungebank van Cassina met het loperachtige karpet. Dit extra lange karpet is speciaal voor deze opdracht ontworpen en heeft een streepjescode patroon met diverse kleuren geel. De fauteuils Artifort sluiten hierbij aan. De B&B Italia fauteuil is uitgevoerd met een witte vacht waarin je heerlijk kan weg kruipen bij de openhaard. Stoelen Thonet, tafel Mobimex, kast USM Haller, gordijnen Baumann, karpet Kinnasand, verlichting Artemide, Flos, Foscarini.

“De complete verbouwing van ons huis is een enorm avontuur geweest. Het team van Van Waay & Soetekouw heeft ons hierbij enorm geholpen en ontwierp een heerlijk licht en zonnig interieur voor ons. De hele familie is er zeer gelukkig mee.”

Bewoners