Modern interieur

met bijna 6 meter aan boekenkast in Pijnacker

Wooninterieurs

Deze prachtige nieuwbouwwoning, gelegen aan het water is een levensloopbestendige woning met een bovenetage. Voor het interieur hebben we diverse schetsen gemaakt, waarbij er voor de klant één direct uitsprong. Dit ontwerp is volledig uitgewerkt en naar wens bijgeschaafd. Vrij vroeg tijdens de bouw zijn we begonnen aan dit project in Pijnacker, waardoor we nog genoeg tijd hadden om het lichtplan uit te werken en te laten aanpassen.

Voor deze Semi-Bungalow zijn we uitgegaan van een speels en modern interieur met een knipoog naar het Scandinavische. De meubels zijn een combinatie van bestaande meubels uit ons eerdere advies van de oude woning en nieuwe meubels.

Het eindresultaat is een prachtige combinatie geworden van onder andere de sofa en eetkamerfauteuils van Artifort, het sisal-karpet van Ruckstuhl,

de Nobby salontafelset van Metaform, een Cappellini audio-meubel, de Aim lampen van Flos boven de Base tafel van Arco en de op maat gemaakte FNP boekenkast van Nils Holger Moormann die prachtig uitkomt op de muurverf van Farrow and Ball. Daarnaast hebben we ook het volledige huis van wit aluminium jaloeziën van Luxaflex en de raamkleding van Kinnasand mogen voorzien. Maar ook vloeren zijn voorzien van Marmoleum concrete vloer en een Jabo tapijt op de trap en bovenetage.

Om het volledige huis hetzelfde gevoel te geven, hebben we ook de hal en slaapkamer meegenomen in het ontwerp, hier zijn lampen van Ingo Maurer, spiegel en muurhaken van Muuto en coathangers van Dirk vander Kooij gebruikt. Zelfs de afstyling is gedaan door ons kleine team, waarbij kussens en plaids van Orange or Red en de Delftse Aleksandra Gaca zijn gebruikt. Maar ook in de kast zijn diverse accessoires te vinden die ook in onze winkel te vinden zijn.