Living Den Haag

Ons creatieve team werd door echte Artifort fans gevraagd mee te denken over de herinrichting van de Living. Het moest een goed huwelijk worden tussen de bestaande meubelen die eerder door Van Waay & Soetekouw zijn geleverd en een aantal nieuwe items. Op verzoek van de opdrachtgever werd gebruik gemaakt van terughoudende kleuren. Een uitschieter is de Orange Slice van Artifort die in een mooie cactus groen werd uitgevoerd.

De bank Nest van Cassina werd vakkundig geherstoffeerd door ons stoffeeratelier. Een echte eye catcher is de Ribbon chair van Artifort, een designklassieker die doorgaans vooral in musea te bewonderen is. In het karpet Chorale van Danskina komt de cactusgroene kleur subtiel terug. Dit is in de kleur en materiaal collage goed te zien. Voor de eetkamerstoelen werden de buitengewoon comfortabele Shark stoelen, ook van Artifort, gekozen, .

Artifort Ribbon met Danskina choprale en Orange Slice
Artifort Orange slice in cactus groen.
Artifort Ribbon
Artifort Ribbon met Danskina chorale

“We houden niet van het overdreven kleurgebruik zoals je dit tegenwoordig in veel tijdschriften ziet, het is soms net een kinderdagverblijf. Maar we zijn erg blij met de cactus groene Orange Slice. “

Opdrachtgever