Sjenkels Rotterdam

In nauwe samenwerking met eigenaresse Desi werkten we mee aan een bijzonder interieur voor de hipste kapsalon van Rotterdam, Sjenkels Rotterdam. In de Van Oldenbarneveltstraat werd op nummer 138, met donker notenhout en matgouden accenten op een betonnen vloer een interieur gecreëerd, wat in New York niet zou misstaan. Door het gebruik van vriendelijke, ronde vormen en rijke materialen is er een zeer toegankelijk interieur ontstaan waarbij veel aandacht is gegeven aan de detailering.

De geel gouden gordijnen van Baumann werden om deze reden aan de decoratieve, mat gouden rails van Busche gehangen. De zwarte transparante netvitrage van Baumann voor de glazen waslocatie werd aan dezelfde rails toegepast. In de luxe, zwart lederen fauteuils van B&B Italia is het met één van actuele koffietafelboeken prettig wachten. Hetzelfde geldt voor de notenhouten stoelen en barkrukken van Artisan. Het geel gouden tinten in het Moooi karpet in de etalage sluiten prachtig aan bij het geheel.

“Het was niet de eerste keer dat we samenwerkten met het creatieve team van Van Waay & Soetekouw en wederom zeer naar tevredenheid.”

Desi Uyen, eigenaresse Sjenkels Rotterdam