CHG Meridian Rotterdam

Ontwerp en realisatie kantoor en lunchroom

Werkinterieurs

Ontwerp en realisatie voor de nieuwe werkomgeving van CHG Meridian in Rotterdam. Voor deze opdrachtgever werd in een zeer korte tijdspanne het ontwerp, uitvoering en realisatie uitgevoerd door het ontwerpteam van Van Waay & Soetekouw. Steekwoorden waren: no nonsense, eigentijds, zakelijk, nuchter, modern maar wel Rotterdams. De combinatie van de gietvloer van Qualityfloor, tapijttegels van Desso zijn door ons samengesteld en uitgevoerd. Evenals de wanden van Planeffect en de meubelen van Vitra, Artifort/Lande, Tecno, Arper en Interlübke. Ook de keuken van AcheoDelft is in ons plan meegenomen en gerealiseerd.

Naast de basis is er subtiel kleur gebruikt door kleurfolies met de bedrijfskleuren op de deuren van de stiltekamers. Speciale aandacht is besteed aan de raamfolies voor de stilte- en vergaderkamers, de levensgrote visuals in de lunchroom en de belbooth’s. Om het Rotterdamse karakter van deze CHG Meridian vestiging te benadrukken is er gekozen een panoramafoto van Rotterdam in de lunchroom en een foto van de Euromast en Erasmusbrug in de belbooth’s.

quote

“De ontwerpstudio van Van Waay & Soetekouw heeft een heerlijke werkomgeving gecreëerd voor onze nieuwe locatie. Onze organisatie groeit hard en we zijn samen met Gert constant bezig om ons interieur hieraan aan te passen”

Soortgelijke projecten