Argentrade International

Ontwerp en realisatie voor de herinrichting van het kantoor van Argentrade International. Voor deze trading company verzorgde het creatieve team van Van Waay & Soetekouw al eerder de volledige inrichting. Voor de update van het interieur werden wij gevraagd om de bestaande USM Haller composities en Vitra meubelen zo veel mogelijk te hergebruiken. Bovendien was de wens om het middenstuk iets informeler vorm te geven naar een ruimte die zowel voor besprekingen, lunches en door flexwerkers gebruikt zou kunnen worden. Omdat er veel wordt getelefoneerd, moest er bijzondere aandacht besteed worden aan de akoestiek in het kantoor.

De bestaande vloerbedekking werd door ons stoffeerteam verwijderd en vervangen door Desso/Tarkett tapijttegels. Deze klus werd in één weekend geklaard! Op de lange wand werd een wandvullende visual geplaatst met geluidsabsorberend materiaal hierin verwerkt, wat de akoestiek aanzienlijk heeft verbeterd. Sommige USM Haller composities werden aangevuld en omgebouwd naar een nieuwe compositie. In het middenstuk plaatsten we een lange, comfortabele bank van Lande. Tegenover de bank staan de prachtige leren Liz stoelen van Walter Knoll. Boven de tafels hangen de NR2 lampen van Bert Jan Pot voor de Moooi collectie.

quote

“Het is een bijzonder fijne werkomgeving geworden. Het team van Van Waay & Soetekouw weet ons elke keer weer te verrassen met bijzonder originele oplossingen. “

Soortgelijke projecten