Interieuradvies

Interieuradvies Delft: een deskundig en gratis interieuradvies door de ontwerpers van Van Waay & Soetekouw is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
Onderzoek heeft uitgewezen dat 90% van ons leven zich binnen afspeelt. Dit geeft aan hoe belangrijk een fijne woonomgeving (en werkomgeving) is. De interieurarchitecten en ontwerpers van Waay & Soetekouw kunnen u helpen met alle vragen over uw interieur. Een enthousiast team onder leiding van Gert Batenburg weet op de juiste manier uw wensen om te toveren en vorm te geven naar een doordacht en creatief interieur concept. Samen met onze klanten maken we inspirerende woon- en werkinterieurs.

U kunt ons op 2 manieren benaderen voor het interieuradvies:

1- U maakt een afspraak voor uw interieuradvies Delft
Het ontwerpbureau van Van Waay & Soetekouw bevindt zich midden in onze winkel en heeft een open, gastvrij karakter. Wanneer u telefonisch of per mail een afspraak maakt nemen we graag alle tijd voor u. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

2- Online stappenplan
Om ons interieuradvies nog toegankelijker te maken hebben we hiervoor een online stappenplan ontwikkeld. In 3 eenvoudige stappen naar een gratis interieuradvies Delft via de adviespagina van onze website!

“Hiermee is het nog nooit zo eenvoudig geweest om tot een deskundig interieuradvies te komen.”

Team Van Waay & Soetekouw