Close barkruk set van 2 van €2412,- voor €1400,-

De Close barkruk zit in de collectie van het Nederlandse merk Arco. Er is ook een eetkamerstoel én een fauteuil in de Close familie verkrijgbaar en ze zijn allemaal even comfortabel.

Deze twee barkrukken hebben een zithoogte van 65cm en zijn gestoffeerd in twee verschillende stoffen. Op de rug zit een petrol blauwe stof met een wafelpatroon en op de zitting zit dezelfde kleur maar dan zonder patroon. Het onderstel is uitgevoerd in licht eiken met vilt geleiders. En doordat deze barkruk een rugleuning heeft én gestoffeerd is, is hij uiterst comfortabel en een mooie aanvulling in bijvoorbeeld uw keuken.

Bent u geïnteresseerd in ons toonzaalmodel en wilt u dit model graag reserveren? Gebruik de onderstaande reserveringsbutton of neem telefonisch contact op met onze showroom: 015-2126109. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en houden het product maximaal 4 werkdagen voor u vast. Daarna zal het weer vrijgegeven worden voor andere geïnteresseerden.

Wilt u een sale item reserveren?

Leuk! Wanneer u onderstaand uw gegevens invult en verstuurd, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u zo vriendelijk zijn om hierbij het artikel te benoemen in het onderwerp?