Interieuradvies was nog nooit zo eenvoudig

Het interieuradvies is een belangrijk onderdeel van Van Waay & Soetekouw. Midden in onze winkel werkt een klein team van interieurarchitecten en stylistes aan de meest uiteenlopende opdrachten. Samen met onze klanten maken we al jarenlang inspirerende woon- en werkinterieurs. In onze Portfolio vindt u aansprekende voorbeelden van recent door ons gerealiseerde interieurs.

Om ons interieuradvies nog toegankelijker te maken, hebben we hiervoor een online stappenplan ontwikkeld. Hiermee is het nog nooit zo eenvoudig geweest om tot een deskundig interieuradvies te komen. In 3 eenvoudige stappen naar een gratis interieuradvies:

1- De basis van al onze interieurontwerpen zijn uw wensen en uw ruimte. In de eerste stap vragen wij u om enkele vragen te beantwoorden zodat we een beeld krijgen van uw smaak.

2- In de online vragenlijst vragen wij u om foto`s van uw interieur en plattegronden (of schetsen hiervan) bij te voegen. Deze kunt op een eenvoudige manier in stap 2 bijvoegen.

3- Onze ontwerpers en stylistes gaan voor u aan de slag. Het gratis interieuradvies wordt in onze winkel met u besproken.

Onderzoek heeft uitgewezen dat 90% van ons leven zich binnen afspeelt. Dit geeft aan hoe belangrijk een fijne woon- en werkomgeving is. De interieurarchitecten en ontwerpers van Waay & Soetekouw kunnen u helpen met alle vragen over uw interieur. Dit kan een complete verbouwing of herinrichting van uw woning zijn, maar ook het vinden van de juiste lamp boven uw tafel is voor dit team een uitdaging. Wij staan open voor al uw vragen. Een enthousiast team onder leiding van Gert Batenburg weet op de juiste manier uw wensen om te toveren en vorm te geven naar een doordacht en creatief interieur concept.

Het ontwerpbureau heeft een open en gastvrij karakter en bevind zich midden in onze winkel in `het Boterhuys`, een fraai monumentaal pand op een van de mooiste plekjes in Delft; de Markt.