New arrivals: exclusieve accessoires!

Ontdek de nieuwste, zorgvuldig samengestelde accessoires bij Waay & Soetekouw! Ons creatieve team heeft met liefde en aandacht een unieke selectie samengesteld die exclusief verkrijgbaar is in onze winkel. En het beste nieuws? Je kunt deze prachtige items ook online bestellen via onze webshop, Designaanbiedingen.nl. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau om te geven of te krijgen, bij Waay & Soetekouw vind je de meest bijzondere accessoires die je interieur en levensstijl naar een hoger niveau tillen. Kom langs en ontdek de nieuwste must-haves!

Baba Savonnier Pâtissier

Deze prachtige handgemaakte zeepjes zijn een ontwerp van Alison Fleck voor Baba Savonnier Pâtissier uit Parijs. Het bedrijf is in 2019 opgericht met als doel om hoogwaardige cosmetica te produceren die goed zijn voor de gebruiker én de planeet. De producten worden met de hand gemaakt van biologische grondstoffen zonder dierlijke vetten, palmolie, chemische kleurstoffen en synthetische parfum. En het niet vervuilende productieproces waarmee de zeepjes verkregen worden, wordt koude verzeping genoemd. De technieken om de mooie vormen en patronen te verkrijgen komen uit het vakmanschap van de patisserie. Ook over de verpakking is nagedacht. Want deze is plasticvrij en composteerbaar of herbruikbaar.

Bestel online via onze webshop>>>

Jules Pansu

Al meer dan 140 jaar staat Jules Pansu synoniem voor vakmanschap en toewijding aan textielkunst. Opgericht in 1878 in Frankrijk, begon het bedrijf als een familieonderneming en heeft sindsdien een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in de wereld van textielontwerp. Generaties lang heeft Jules Pansu een erfenis van excellentie en artistieke innovatie in stand gehouden.

Met een diepgewortelde passie voor textiel weven en een unieke toewijding aan kwaliteit, heeft het bedrijf de kunst van jacquard weven tot in de perfectie geperfectioneerd. Hun vakmanschap heeft hen niet alleen geliefd gemaakt bij kunstliefhebbers over de hele wereld, maar heeft ook kunstenaars geïnspireerd om samen te werken en hun meesterwerken toegankelijk te maken voor een breder publiek. Met exclusieve rechten op de werken van beroemde kunstenaars zoals Picasso, Joan Miró en Magritte, blijft Jules Pansu de grenzen van textielkunst verleggen en brengt ze de essentie van kunst in de alledaagse leefruimtes van mensen. Elk Jules Pansu kussen vertelt een verhaal van traditie, creativiteit en een diepe liefde voor kunst.

Bestel online in onze webshop>>>

Candle Stacks

Candle Stacks zijn het resultaat van de zoektocht naar een nieuwe manier om kaarsen te gebruiken, geïnspireerd door het groeiende aanbod van gebeeldhouwde kaarsen. De kaarsen zijn het eerste product in de collectie van Stan Editions, opgericht door de 28-jarige Belgische ondernemer Stan Verstraete.
De voorgemaakte stapels van Stan Editions stimuleren creativiteit en vormen het basispakket om op voort te bouwen. De toevoeging van één nieuwe kleur of vorm is voldoende om een geheel nieuwe stapel te creëren.

Bestel online in onze webshop >>>

Ikonic

Welkom in de wereld van Ikonic! Deze vooraanstaande collectie design items is gevestigd in Delft, de thuisbasis van Van Waay & Soetekouw. De ontwerpen van de Nederlandse Floris hovers spelen een belangrijke rol in deze collectie. Elk object is een klein kunstwerk, een vreugdevolle toevoeging aan jouw leven en jouw huis. Laat de collectie van Ikonic jouw hart veroveren en je interieur opvrolijken met een vleugje Delftse magie.

Elk object is een klein kunstwerk, een vreugdevolle toevoeging aan jouw leven en jouw huis. Laat de collectie van Ikonic jouw hart veroveren en je interieur opvrolijken met een vleugje Delftse magie.

Bestel online in onze webshop>>>

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment