USM Haller kast met planten en verlichting van €4521,- voor €3600,-

Deze USM Haller kast is nog maar een voorbeeld van wat er allemaal met dit modulaire kasten systeem kan. Het volledig zelf samengesteld worden in maat, functie en kleur en zelfs later nog veranderd worden.

Onze opstelling is 150cm breed, 35cm diep en 105cm hoog. In de bovenste panelen zitten in totaal 6 terracotta bloempotten met bewateringssysteem. En in de bovenste buizen aan de voorzijde van de kast is dimbare LED verlichting geïntegreerd. De onderste twee vakken zijn afgesloten met lades waar lekker veel in opgeborgen kan worden. De kast is uitgevoerd in een mooie donker blauwe kleur en is een echte eye-chacher in uw interieur.

Bent u geïnteresseerd in ons toonzaalmodel en wilt u dit model graag reserveren? Gebruik de onderstaande reserveringsbutton of neem telefonisch contact op met onze showroom: 015-2126109. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en houden het product maximaal 4 werkdagen voor u vast. Daarna zal het weer vrijgegeven worden voor andere geïnteresseerden.

Wilt u een sale item reserveren?

Leuk! Wanneer u onderstaand uw gegevens invult en verstuurd, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u zo vriendelijk zijn om hierbij het artikel te benoemen in het onderwerp?