Soft Modular sofa van €7960,- voor €6000,-

De Soft Modular sofa is een ontwerp van Jasper Morrison voor Vitra. Het ontwerp is typisch de handtekening van deze ontwerper met zijn ‘no nonsense’ visie. De bank staat op een lage poot waardoor hij net iets van de grond komt, is comfortabel en heeft een vormgeving die in bijna ieder interieur past.

Onze Soft Modular sofa is als 3zits bank 330cm breed en is bekleed met een warme okergele stof met een beetje glans. De genoemde prijs is incl. sier en lende kussen.

Bent u geïnteresseerd in ons toonzaalmodel en wilt u dit model graag reserveren? Gebruik de onderstaande reserveringsbutton of neem telefonisch contact op met onze showroom: 015-2126109. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en houden het product maximaal 4 werkdagen voor u vast. Daarna zal het weer vrijgegeven worden voor andere geïnteresseerden.

Wilt u een sale item reserveren?

Leuk! Wanneer u onderstaand uw gegevens invult en verstuurd, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u zo vriendelijk zijn om hierbij het artikel te benoemen in het onderwerp?