Vloerlamp Filigree

De indrukwekkende Filigree vloerlamp werd in 2016 ontworpen door de Nederlandse Rick Tegelaar voor het eveneens Nederlandse Moooi design. De lamp bestaat uit een sierlijke opbouw van fijne metaaldraden. Het warm gekleurde LED-licht in het hart van de lamp verspreid, door middel van het doorschijnende scherm, een subtiele lichtgloed gelijkmatig over de kamer. Wanneer de lamp naar een muur of plafond wordt gericht, met de decoratieve filigraan bloemstructuur naar voren gericht, projecteert de lamp een speels netwerk van schaduwen om te betoveren en te entertainen.

Afmetingen: B80xD65xH160-240 cm. De lamp is in hoogte verstelbaar.

Prijs: van € 2.615,- voor € 1.100,-

Bent u geïnteresseerd in ons toonzaalmodel en wilt u dit model graag reserveren? Gebruik de onderstaande reserveringsbutton of neem telefonisch contact op met onze showroom: 015-2126109. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en houden het product maximaal 4 werkdagen voor u vast. Daarna zal het weer vrijgegeven worden voor andere geïnteresseerden.

Wilt u een sale item reserveren?

Leuk! Wanneer u onderstaand uw gegevens invult en verstuurd, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u zo vriendelijk zijn om hierbij het artikel te benoemen in het onderwerp?