Corona update

Onze winkel is open, u bent weer van harte welkom!

Van Waay & Soetekouw maakt uw thuis graag mooier door middel van een creatief ontwerp en kwalitatief hoogstaande producten. De Lockdown zorgt er voor dat we meer thuis zijn en hierdoor lijkt er een herwaardering voor het interieur te ontstaan. Dit sluit aan bij de passie van het team van Van Waay & Soetekouw om uw leven te verrijken door middel van prachtige interieurs. Nu meer dan ooit.

Ons creatieve team is beschikbaar om met u mee te denken over uw interieur en wij komen graag bij u thuis. Hiervoor kunt u nog steeds een afspraak maken en dit gaat bij Van Waay & Soetekouw wel heel gemakkelijk:
1. Bel ons: 015-2126109
2. Mail ons: info@vanwaayensoetekouw.nl
3: Maak gebruik van onze gloednieuwe afsprakenpagina: hier kunt u eenvoudig zelf uw afspraak in plannen met één van onze adviseurs.

Onze uitgebreide webshop is 24/7 bereikbaar, u kunt uw bestellingen eventueel ook ophalen in onze winkel (Click & Collect). Onze Sale is in deze bijzondere omstandigheden ook te zien op onze Online Sale pagina.

De situatie verandert voortdurend en in snel tempo. Wij hopen samen met u het hoofd te kunnen bieden aan deze uitzonderlijke situatie. Kijk voor de laatste updates (en heel veel inspiratie) op www.vanwaayensoetekouw.nl/nieuws en/of volg onze Facebook en Instagram pagina.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment